C-Hotels Helios

Blankenberge

Hotel Helios heeft een geweldige locatie aan de Noordzee en is de ideale uitvalbasis voor heel wat bezienswaardigheden en activiteiten. Wij maakten voor u alvast onze top 10 als inspiratie voor uw verblijf in Blankenberge.

Belgium Pier

Met zijn 75 jarig bestaan heeft de "Belgium Pier" een rijke geschiedenis achter de rug en behoort ze tot het nationaal patrimonium. De Pier steekt 350 meter ver in de Noordzee en biedt een prachtig zicht op de kustlijn.

Kid’s Fun

Kinderen beleven dolle pret in Blankenberge. Er valt heel wat leuks te beleven: minigolf, bowling, kidskarting, rondrijden met gekke fietsen, spelen op één van de kinderspeelpleinen op het strand, het kan allemaal in Blankenberge!

Het Strand en de Zeedijk

Genieten van de mooie zonsondergang, zonnebaden bij mooi weer of fietsen met een go-cart op de zeedijk. Het strand en de zee weet iedereen te bekoren.

Fietsen

Blankenberge is de ideale uitvalsbasis voor een fietstocht. Zowel langs de kuststrook als doorheen de polders zijn er prachtige fietsroutes voor jong en oud.

Uitkerkse Polder

Tussen Blankenberge en Zuienkerke strekt zich een open polderlandschap uit van meer dan 1400 ha. Het gebied is één van de laatste open ruimtes aan de Vlaamse kust en geeft een mooi beeld van hoe de kustpolders er vroeger uitzagen. Het hele jaar door is de Uitkerkse Polder de ideale biotoop voor tal van vogelsoorten.